Prop de 500 infants participen en el segon Campionat de Catalunya de Karate Infantil a Reus

Esports
Tipografia

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha assistit a l'acte

 

Prop de 500 infants d'entre 6 i 13 anys de les categories benjamí, aleví, infantil i juvenil han participat aquest dissabte 4 de març en la segona edició del Campionat de Catalunya de Karate Infantil Trofeu Ciutat de Reus al Pavelló Olímpic Municipal. 

A l'acte hi han assistit l'alcalde, Carles Pellicer, el regidor d'Esports, Jordi Cervera, altres membres del consistori i representants institucionals i federatius. 

Les modalitats de competició han estat Kata i Kumite individual, que s'han repartit en 8 tatamis i una zona d'escalfaments. La ciutat de Reus ha ofert a familiars i acompanyants un seguit de propostes culturals i de lleure que han permès als visitants procedents d'arreu del país completar la seva estada a la ciutat.

Es tracta d'un campionat avalat per la Federació Catalana de Karate que ha organitzat la secció esportiva de l'AMPA de l'Escola Teresa Miquel i el Club de Karate Mizoguchi Sensei, amb el suport de les regidories d'Esports i de Projecció de Ciutat i de Reus Esport i Lleure. 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Pluja forta, 6 °C
Current Conditions
Dia: 6:58 m   |   Nit: 8:49 t
94%     29.0 km/h     33.559 bar
Predicció
DIJ Mín.: 6 °C Màx.: 11 °C
DIV Mín.: 5 °C Màx.: 16 °C
DIS Mín.: 7 °C Màx.: 15 °C
DIU Mín.: 11 °C Màx.: 16 °C
DIL Mín.: 9 °C Màx.: 18 °C
DIM Mín.: 9 °C Màx.: 20 °C
DIC Mín.: 10 °C Màx.: 19 °C
DIJ Mín.: 11 °C Màx.: 20 °C
DIV Mín.: 12 °C Màx.: 21 °C
DIS Mín.: 12 °C Màx.: 25 °C
publicitat