S'organitza un dispositiu mòbil pel derbi Reus Deportiu-Nàstic

Esports
Tipografia

 Efectius de Protecció Civil col·laboraran amb tasques d’organització i informació

 

L'Ajuntament de Reus posa en marxa un dispositiu especial de mobilitat a l'entorn de l'Estadi municipal els dies que l'equip roig-i-negre juga a casa aquesta temporada 2016-17. Així, el diumenge 20 de novembre, pel derbi Reus-Nàstic, la circulació de vehicles privats estarà restringida en els carrers adjacents al camp de fubtol, de manera que es recomana als aficionats que desplacin en transport públic o caminant. Reus Transport, ha creat una línia específica de bus urbà que uneix el centre de la ciutat amb l’Estadi municipal tots els dies de partit.

La Guàrdia Urbana, que col·laborarà amb la resta de cossos policials en les tasques de seguretat, vetllarà sobre el terreny per la correcta mobilitat al voltant de l’estadi de futbol durant tots els dies de partit.

Prohibició d'estacionament
El dispositiu de mobilitat preveu el tall de la circulació de vehicles pels carrers de Recasens i Mercader i de Nelson Mandela; i pel raval de Sol i vista, entre 3 hores abans i, com a mínim, 1 hora després del partit. 
L’estacionament de vehicles en aquests tres vials ja estarà prohibida des d’hores abans, a partir de la tarda de dissabte. La mesura s’aplicarà als dos costats dels vials en els trams següents:

  • Carrer Recasens i Mercader, entre els carrers de Nelson Mandela i de Víctor Català.
  • Carrer de Nelson Mandela, entre els carrers de Recasens i Mercader i de l’Amirall Recasens.
  • Raval de Sol i Vista, al llarg de tot el vial.

A l'estadi en bus
L’empresa municipal de transport urbà, Reus Transport, ha creat aquesta temporada la Línia 34, que uneix el centre de la ciutat, concretament la plaça de les Oques, amb l’Estadi municipal tots els dies que el CF Reus Deportiu juga a casa. Aquest servei està inclós en tots els abonaments i es farà amb dos autobusos amb capacitat per a 90 places cadascun.

Aquest diumenge 20 de novembre, la Línia 34 començarà el servei a les 10:10h a la plaça de les Oques, amb l'última sortida a les 11:50h. Per al trajecte de tornada, el bus farà el primer viatge a les 13:50h i fins les 14:30h. El bus de la Línia 34 tindrà una freqüència de 10 minuts.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Solejat, 16 °C
Current Conditions
Dia: 6:29 m   |   Nit: 9:16 t
69%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 28 °C
DIJ Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIV Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIS Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIU Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 18 °C Màx.: 23 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 23 °C
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 23 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 24 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
publicitat