Els quatre vols que havien d'aterrar a Lleida desviats a Reus a causa de la persistent boira

Infraestructures
Tipografia

És la cinquena vegada aquest hivern que la falta de visibilitat obliga a canviar l'operativa de la companyia Neilson

Els quatre vols carregats d'esquiadors britànics que havien d'aterrar aquest diumenge a l'aeroport de Lleida-Alguaire s'han desviat a Reus a causa de la boira, que torna a ser persistent aquest cap de setmana a les comarques de Ponent, especialment a primera hora del matí. Així ho han confirmat fonts d'Aeroports de Catalunya. És la cinquena vegada aquest hivern que la falta de visibilitat obliga a canviar l'operativa de la companyia Neilson. El 21 i el 28 de desembre, el 2 de gener i el 8 de gener ja es van desviar a Reus els vols de l'operador britànic. Segons les mateixes fonts, aquest diumenge sí que aterrarà a Alguaire el vol que ha d'arribar de Palma a les 15:30 perquè la boira ja s'ha començat a dissipar. 

En concret s'han desviat a Reus dos vols procedents Londres (un al matí i un al migdia), un altre de Manchester i un quart de Birmingham, que havien d'aterrar a Alguaire i que després estava previst que tornessin amb més passatgers cap a les ciutats d'origen.

Els vols operats per Neilson van poder aterrar a Alguaire per primera vegada aquesta temporada el 15 de gener i des d'aleshores han operat amb normalitat fins aquest diumenge, quan la boira ha tornat a fer la guitza.

No obstant això, els canvis que s'han de fer per culpa de la falta de visibilitat de moment no resten confiança a l'operador turístic britànic que treballa a l'aeroport lleidatà, que valora positivament les mesures de contingència previstes en aquests casos, com és el cas de desviar vols cap a Reus. Així ho va assegurar fa un mes Iain Archer, responsable de la companyia a Andorra.

El divendres 30 de desembre la falta de visibilitat també va obligar a desviar al Prat el vol d'Air Nostrum procedent i amb destinació a Palma.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Solejat, 16 °C
Current Conditions
Dia: 6:29 m   |   Nit: 9:16 t
69%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 28 °C
DIJ Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIV Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIS Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIU Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 18 °C Màx.: 23 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 23 °C
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 23 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 24 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
publicitat