La replantació d'arbrat als passejos de Sunyer i Prim podran causar incidències de trànsit

Infraestructures
Tipografia

Una mesura urbanística que tindrà un cost de 18.174€, preu que inclou dos anys de manteniment

 

La Regidoria de Via Pública porta a terme aquesta setmana els treballs de replantació d'arbrat als passejos de Sunyer i Prim. En total es planten 14 nous arbres al passeig de Sunyer i quatre més al passeig de Prim, en tots els casos de l'espècie Platanus hispanica (plataners), que substitueixen als que s'han retirat perquè presentaven deficiències en el seu estat fitosanitari que podien suposar un perill a la via pública.

Els nous plataners es planten a la coca central dels passejos amb intervencions als escocells en què s'eliminen les grans soques residuals dels arbres talats amb maquinària especialitzada per no malmetre els paviments. Posteriorment es netegen les restes de terra i arrels residuals i s'aporten noves terres adients pel nou arbrat.

El cost d'aquesta inversió és de 18.174€ i inclou la plantació i posteriors treballs de manteniment i reg durant dos anys. Els treballs els realitza l'empresa Urbaser durant tota aquesta setmana. Mentre durin les feines es poden registrar algunes incidències de trànsit en zones properes a la intervenció.

El regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, ha recordat que aquesta replantació permetrà garantir el bon estat fitosanitari de l'arbrat d'aquesta zona i minimitzar possibles riscos de caigudes d'arbres o branques a la via pública. Monseny ha afegit que des dels serveis municipals de Jardineria es revisa de manera permanent l'estat de l'arbrat per evitar incidències.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Solejat, 16 °C
Current Conditions
Dia: 6:29 m   |   Nit: 9:16 t
69%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 28 °C
DIJ Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIV Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIS Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIU Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 18 °C Màx.: 23 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 23 °C
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 23 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 24 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
publicitat