Obres al barranc de Pedret per evitar l'estancament d'aigua i proliferació de mosquits

Infraestructures
Tipografia

Els problemes insalubres que provoca el barranc de Pedret fan que els veïns de la zona es queixin contínuament 

 

La regidoria de Medi Ambient i Ocupació porta a terme les obres d'adequació del barranc de Pedret, al seu pas pel barri Immaculada, amb l'objectiu d'evitar l’erosió de la infraestructura, frenar la velocitat de les avingudes d’aigua i millorar el drenatge del terreny.

Daniel Rubio, regidor de Medi Ambient i Ocupació, afirma que «amb aquesta obra, es reforça la infraestuctura, a la vegada que es minimitzen els riscos ambientals i per a la salut pública que pot comportar l’acumulació de residus i l’estancament d’aigua en aquest tram del barranc proper al barri Immaculada».

L'erosió per l’aigua posava en risc l’estabilitat i la seguretat del llit del barranc, alhora que havia causat solcs on s’hi acumulava aigua estancada. Aquest fet havia provocats queixes dels veïns de la zona per la possibilitat que fos un focus de proliferació de mosquits.

Les obres d'adequació, adjudicades a l’empresa J. Morell amb un pressupost de 20.282 euros, consisteixen en la regularització prèvia dels solcs erosionats i la col·locació d'una escullera horitzontal amb pedres d'entre 1.000 i 2.000 kg al llarg de 230 metres lineals del barranc. L’actuació és va iniciar el passat 6 de febrer i té una durada estimada de dues setmanes.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Solejat, 16 °C
Current Conditions
Dia: 6:29 m   |   Nit: 9:16 t
69%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 28 °C
DIJ Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIV Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIS Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIU Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 18 °C Màx.: 23 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 23 °C
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 23 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 24 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
publicitat