Danys materials a Reus a causa del vent

Infraestructures
Tipografia

Augmenten les actuacions de la Guàrdia Urbana a causa del vent 

 La Guàrdia Urbana ha realitzat un total de 63 actuacions entre el matí del diumenge 5 de febrer i la matinada del dilluns 6 de febrer, a causa del fort vent que hi ha hagut a la ciutat en les darreres hores. Les incidències, de diversa consideració, han causat danys materials, però en cap cas han causat danys a les persones.

Les principals sortides de la Guàrdia Urbana han estat motivades per la caiguda de diversos arbres i branques a la via pública. Alguns casos són al carrer del Dr Fleming, a la carretera d’Alcolea, a la plaça de la Pastoreta, al raval de Sol i Vista, al carrer de Fuster Valldeperes, a la plaça de la Sagrada Família i al carrer Flix, entre altres. En alguns casos els arbres caiguts han causat danys en vehicles estacionats al carrer.

Les intervencions dels agents de la policia municipal també s’han centrat en assegurar punts de la ciutat on la força del vent ha causat incidents que podien comportar algun risc per a les persones com desprendiments de d’elements dels edificis com fragments de façanes, rètols o xemeneies. El fort vent també ha fet volar material de construcció divers, com tanques, planxes d’alumini o lones de bastides, entre altres. En tots els casos, la Guàrdia Urbana ha senyalitzats els punts de risc per minimitzar-ne el perill.

La tasca de la Guàrdia Urbana també s’ha destacat per mantenir la normalitat en la mobilitat de vehicles. S’han retirat i assegurat contenidors desplaçats al mig de la calçada i s’ha regulat el trànsit en cruïlles on s’ha detectat els grups semafòrics no funcionaven.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Parcialment ennuvolat (nit), 10 °C
Current Conditions
Dia: 6:58 m   |   Nit: 8:49 t
80%     6.4 km/h     33.593 bar
Predicció
DIJ Mín.: 6 °C Màx.: 11 °C
DIV Mín.: 5 °C Màx.: 16 °C
DIS Mín.: 7 °C Màx.: 15 °C
DIU Mín.: 11 °C Màx.: 16 °C
DIL Mín.: 9 °C Màx.: 18 °C
DIM Mín.: 9 °C Màx.: 20 °C
DIC Mín.: 10 °C Màx.: 19 °C
DIJ Mín.: 11 °C Màx.: 20 °C
DIV Mín.: 12 °C Màx.: 21 °C
DIS Mín.: 12 °C Màx.: 25 °C
publicitat