Desmantellen un punt de venda de droga a Mas Pellicer

Societat
Tipografia

Els tres dels detinguts tenen antecedents per els mateixos fets

 

La Guàrdia Urbana i la Guàrdia Civil ha desmantellat aquest dijous 21 de maig un punt de venda de droga en un habitatge de Mas Pellicer. L’operació conjunta dels agents de l’Oficina d’Anàlisi Fiscal de la Guàrdia Civil de Tarragona i agents de la policia municipal s’ha tancat amb quatre detinguts, tots ells membres d’una mateixa família, veïns de Reus, acusats d’un presumpte delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar el passat mes d’abril de la col·laboració ciutadana. Arran de diverses investigacions es va detectar un important punt de venda de drogues en un habitattge del Mas Pellicer. Es va poder comprovar com el domocili era visitat de manera asidua per persones consumidores de substàncies estupefaents, al mateix temps que membres de la familia sortia del pis per fer l’intercanvi a la via pública.

El dijous 21 de maig al mati es va realitzar un dispositiu conjunt de la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana per explorar la informació recollida durant la investigació, quan es el Jutjat d’Instrucció número 2 de Reus va autoritzar l’entrada i registre del domicili.

En aquell moment, dins l'habitatge hi havia sis persones, quatre de les quals van ser detingudes per estar directament relacionades amb el tràfic de drogues. Es va localitzant 32 dosis individuals de cocaïna i 20 de marihuana, disposades per a la venda; així com 6 grams de cocaïna en roca i 100 grams de marihuana seca per ser envasada. Durant el registre també es van localitzar tres balances de precisió i 500 euros en bitllets i moneda fraccionària possiblement obtingut de la venda de la substància.

Els detinguts de nacionalitat espanyola i veïns de Reus, pertanyen a una mateixa família, una dona i el seu marit de 48 i 45 anys d'edat i dos fills homes de 27 i 20 anys. Els tres dels detinguts tenen antecedents per els mateixos fets.

Els detinguts s'han de posar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 de Reus.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Ennuvolat, 20 °C
Current Conditions
Dia: 6:26 m   |   Nit: 9:20 t
72%     11.3 km/h     33.728 bar
Predicció
DIL Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIC Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIS Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIU Mín.: 18 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIM Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIC Mín.: 19 °C Màx.: 28 °C
publicitat