Dues plantacions interiors de marihuana amb més de 550 plantes desmantellades a Reus i Miami

Societat
Tipografia

Hi ha tres acusats per un presumpte delicte de tràfic de drogues i de frau en el subministrament elèctric

 

La Guàrdia Civil de Tarragona, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Reus i la Policia Local de Mont-roig del Camp (Baix Camp) han desmantellat dues plantacions de marihuana, amagades a l'interior de dos domicilis de Reus i Miami Platja. En l'operació es van detenir tres homes, de 34, 32 i 18 anys d'edat, que han estat posats en llibertat a disposició de Jutjat d'Instrucció número 3 de Reus. Se'ls imputa un presumpte delicte de tràfic de drogues, cultiu i elaboració de substàncies estupefaents, i un altre de frau en el subministrament elèctric. La investigació va començar al mes de gener, gràcies a la col·laboració ciutadana que va alertar la policia de la forta olor de marihuana que desprenia una domicili unifamiliar de Miami Platja. Després dels registres, en aquest habitatge i un altre de situat a Reus, s'han intervingut 557 plantes de marihuana.

A partir de la informació que havia rebut la policia, gràcies a la col·laboració ciutadana, es va poder ubicar el domicili unifamiliar de Miami Platja on es cultivava les substancies estupefaents. Era una casa alquilada des de feia uns mesos, sense activitat quotidiana però amb un consum elèctric molt elevat. La Guàrdia Civil va poder confirmar, amb el suport tècnic de la subministradora d'energia elèctrica, que a l'habitatge s'havia punxat il·legalment la llum. 

Aviat es va detectar la implicació en l'activitat de dues persones residents a Reus i que mantenien contactes amb el llogater de la casa de Miami Platja. Amb autorització judicial, aquest divendres, s'han registrat els habitatges amb un dispositiu conjunt de la Guàrdia Civil de Tarragona, la Guàrdia Urbana de Reus i la Policia Local de Mont-roig del Camp. 

Al domicili de Miami Platja, s'han trobat 354 plantes de marihuana en fase adulta i diversos sistemes de ventilació, il·luminació i control de la temperatura i la humitat per a cultivar-les. En l'altre registre a Reus, s'han descobert 203 plantes de marihuana i també material per facilitar-ne i potenciar-ne el creixement. En total, s'han intervingut 557 plantes de marihuana, 1 vehicle, 2 bàscules de precisió, i tot material per al cultivo esmentat.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Solejat, 16 °C
Current Conditions
Dia: 6:29 m   |   Nit: 9:16 t
69%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 28 °C
DIJ Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIV Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIS Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIU Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 18 °C Màx.: 23 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 23 °C
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 23 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 24 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
publicitat