La Filharmònica portarà la música d’Alan Parsons Project al Fortuny de Reus el proper dissabte 15 d'octubre

Societat
Tipografia

La banda d’Amposta presentarà un espectacle en què el rock i l’orquestra donen vida als temes més populars d’Alan Parsons Project

 

El Teatre Fortuny de Reus acollirà el proper dissabte 15 d’octubre el Tribut a The Alan Parsons Project, un concert a càrrec de la Banda de Música de la Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta, acompanyada d’una banda de rock i quatre cantants i sota la direcció artística de Carles Royo.

La banda d’Amposta presentarà un espectacle en què el rock i l’orquestra donen vida als temes més populars d’Alan Parsons Project, un muntatge que va tindre un gran èxit en la seva estrena a la capital del Montsià el passat mes de gener.

El concert, del que hi haurà dues sessions, a les 18 h i a les 21.30 h, està promogut per l’organització reusenca sense ànim de lucre FilantròpicGrup i compta amb la col·laboració del Consorci del Teatre Fortuny. 

La música de The Alan Parsons Project s’ha d'incloure dins d'un subgènere de rock anomenat progressiu, que pretenia donar més pes i credibilitat artística al rock. Els Lp's del grup britànic es van convertir en autèntiques suites musicals on simfonisme, rock, jazz, electroacústica o sorollisme es combinaven  amb lletres de contingut filosòfic i de reflexió humana universal. Aquest corrent progressiu també el van protagonitzar altres grups com Pink Floyd, Jehtro Thrull, The Moody Blues, Yes, King Crimson, Genesis o Emerson Lake & Palmer i va protagonitzar les dècades dels 70 i 80.

La Banda de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta, que l’any 2017 celebrarà el centenari de la seva fundació, està integrada per un centenar de músics amateurs. La banda de rock que completa el conjunt de músics la formen Josep Jordà, Paco Recio, Paco Prieto, Joan Miró i Miquel Àngel Zaragozà i els cantants són Anna Chiva, Sarah Waller, Carles Casòliva i Josep Blanquet. 

Les entrades per aquest espectacle ja es poden adquirir presencialment a la taquilla del teatre Fortuny de dilluns a divendres, d´11 del matí a 1 del migdia i de 6 a 8 de la tarda i a la secretaria de la Unió Filharmònica d’Amposta i per Internet a través del web del Teatre Fortuny.

 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Ennuvolat, 20 °C
Current Conditions
Dia: 6:26 m   |   Nit: 9:20 t
72%     11.3 km/h     33.728 bar
Predicció
DIL Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIC Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIS Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIU Mín.: 18 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIM Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIC Mín.: 19 °C Màx.: 28 °C
publicitat