Llauradó promet posar a disposició dels barris els serveis tècnics municipals per trobar solucions òptimes a les demandes

Política
Tipografia

Llauradó proposa realitzar diversos plans integrals d’impuls i intervenció per cadascun dels barris de la ciutat

Aquest matí, representants del Reus Esquerra Nacional (coalició d’ERC, MES, MDC i Avancem per les properes eleccions del 24 de maig) han visitat el barri misericòrdia per tal de conèixer la realitat diària de la zona i exposar quines són les propostes de la candidatura en l’àmbit específic de barris.

Noemí Llauradó, alcaldable de la coalició ha anunciat la proposta de realitzar diversos plans integrals d’impuls i intervenció per cadascun dels barris de la ciutat amb un abast integral en camps com la salut, cultura, educació, cohesió, economia, esport, urbanisme, medi ambient, mobilitat, identitat i projecció, divulgació històrica... Noemí Llauradó ha volgut posar de manifest que els barris són ciutat, però alhora tenen i han de mantenir unes dinàmiques pròpies, diferents entre si, que defineixen el seu entorn i la vida dels reusencs i reusenques que hi viuen. 

Aquests plans són el primer pas per l’organització d’un sistema de governança propi de barri, que permetin sistemes de decisió compartits entre la gent del mateix barri i que poden arribar portar a la gestió de pressupostos autogestionats.

Un altre aspecte clau a destacar, i especialment avui en el barri de misericòrdia, és la dinamització d’espais i plans de formació que permetin una millor adaptació dels veïns a l’entorn de demanda de feina que es produeixi en cada moment. Destacar la feina dels centres cívics en aquest sentit com també la seva enorme tasca en termes de cohesió social.

Noemí ha mostrat la seva disposició, un cop tingui responsabilitats de govern a la ciutat, de posar a disposició dels barris als serveis tècnics municipals per tal que, de manera conjunta, defineixin les solucions més òptimes per resoldre els de mobilitat, urbanisme o qualsevol altre que sigui necessari en cada moment i en cadascuna de les zones de Reus. 

 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Ennuvolat, 20 °C
Current Conditions
Dia: 6:26 m   |   Nit: 9:20 t
72%     11.3 km/h     33.728 bar
Predicció
DIL Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIC Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIS Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIU Mín.: 18 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIM Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIC Mín.: 19 °C Màx.: 28 °C
publicitat