Ara Reus pretén augmentar el nombre d’esdeveniments a la Fira de Reus

Política
Tipografia

Cervera ofereix la possibilitat de fer una Fira Especialitzada del sector del Tunning

 

Ara Reus ha incorporat bona part de les més de 300 propostes del programa electoral d’iniciatives i  propostes de la societat civil. Això és un clar exemple del contacte directe i constant que durant 4 anys el partit municipalista ha tingut amb el teixit associatiu de Reus.

Aquest diumenge Ara Reus ha participat, entre altres esdeveniments, a la concentració Tunning de Reus i l’Alcaldable Jordi Cervera ha tingut la oportunitat de fer la entrega de premis als més de 200 participants.

Cervera ha destacat l’esperit emprenedor que tenen els reusencs i que en ocasions l’administració local en comptes de facilitar i ajudar a les entitats i associacions  “posa pals a les rodes”.

El portaveu d’Ara Reus s’ha compromès davant els més de 200 participant de la concentració que si es el proper Alcalde de Reus l’Ajuntament oferirà més facilitats i més suport a les iniciatives nascudes de la societat i que són fruit de la participació ciutadana.

Concretament als organitzadors de la concentració tunnig els hi ha ofert les instal·lacions de la Fira de Reus perquè puguin fer una Fira especialitzada del món del motor. Es tractaria d’organitzar un esdeveniment anomenat Reus Tuning i que es convertís en la major concentració de cotxes personalitzats que es celebraria a Catalunya. Aquest saló hauria de ser , també, un aparador amb les novetats i tendències del món del tuning i un punt de trobada dels amants d'aquesta disciplina i els professionals del sector del motor. Des de l’àrea de promoció econòmica es buscaria la comercialització de l’esdeveniment per tal que aquest fos un negoci drecte i indirecte per a la ciutat de Reus.

D’aquesta forma, Ara Reus el que pretén és augmentar el nombre d’esdeveniments a la Fira de Reus, ja que actualment només es celebren 14 fires a l’any. Una xifra que des d’Ara Reus es considera “totalment ridícula”  i no està a l’alçada de la infraestructura que tenim, ha afirmat Cervera. 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Ennuvolat, 20 °C
Current Conditions
Dia: 6:26 m   |   Nit: 9:20 t
72%     11.3 km/h     33.728 bar
Predicció
DIL Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIC Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIS Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIU Mín.: 18 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIM Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIC Mín.: 19 °C Màx.: 28 °C
publicitat