El PP signarà el Pacte de Salut, tot criticant la gestió sanitària del govern

Política
Tipografia

Domènech remarca "serem presents per vetllar el compliment dels acords" de les mocions que es van presentar al ple monogràfic de salut i que el document reflecteix

 

El GM del Partit Popular de Reus després de la reunió amb la junta del PPC de Reus, ha establert adherir-se al Pacte de Salut de la ciutat de Reus, un document "ple d'intencions "que inicialment "ni millora, ni gestiona, ni aprofundeix" en les competències exclusives sanitàries de Catalunya i que el govern de la Generalitat ha d'exercir "amb la màxima transparència i responsabilitat".

Sebastià Domènech, portaveu del GM del PPC de Reus exposa; s'ha de valorar que "estar present" ens permet "vetllar pel compliment dels acords" de les mocions que configuren el "document base d'aquest pacte sanitari local".
No obstant això, Domènech, portaveu del PPC de Reus ja constata que "aquesta formació política signa un document" i "no el silenci envers el greu problema que té l'Hospital de Sant Joan de Reus" on critica la pèssima gestió sanitària del govern català i del seu màxim responsable de la Conselleria de Salut, Conseller Comín" que perjudica els interessos del nostre centre sanitari (HUSJR).

Amb referència a la contractació d'una consultora externa que identifiqui els problemes de gestió i tècnics i que defineixi el pla de viabilitat "arriba tard" i demostra que la creació de la taula mixta Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Reus" és fum, fum, fum" ironitza el portaveu popular.

El portaveu popular remarca que "les competències sanitàries són exclusives de la Generalitat de Catalunya" i li correspon al govern català "la millora i gestió dels recursos en aquest àmbit" com al Conseller Comín "la responsabilitat de "predefinir" el Pla Estratègic de Salut" que es va presentar.

PPC defensa "la sanitat catalana" i el seu "personal sanitari" que són el major "recurs", on el dia d'avui l'actual govern de Catalunya, "humilia constantment amb les declaracions del Conseller de Sanitat, Comin" i "la mancança de recursos constants en les seves partides pressupostàries". El portaveu popular conclou que el nostre alcalde "hauria de demostrar el mateix interès" que té per anar a manifestar-se a Barcelona com per anar a la Conselleria de Salut a "reclamar una millor finançament del nostre Hospital".
publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Ennuvolat, 20 °C
Current Conditions
Dia: 6:26 m   |   Nit: 9:20 t
72%     11.3 km/h     33.728 bar
Predicció
DIL Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIC Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIS Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIU Mín.: 18 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIM Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIC Mín.: 19 °C Màx.: 28 °C
publicitat