La Llotja de Reus es transformarà en un espai per conèixer el Vermut de Reus

Política
Tipografia

La Cambra de Comerç de Reus ha adquirit el passat mes de desembre l'Espai de la Llotja de Reus

En la tradicional trobada amb els periodistes el president de la Cambra de Comerç i Navegació de Reus, Isaac Sanromà, ha anunciat que l'entitat se sumarà al pacte de la Salut de l'Ajuntament de Reus. Des de l'entitat es demana que l'espai sanitari de l'hospital Sant Joan de Reus mantingui el seu caràcter municipal i l'alt valor estratègic del centre sanitari pel territori, destacant la capitalitat de Reus dintre de la comarca del Baix Camp. Remarcant la importància que té el centre sanitari per l'orgull de la ciutat i destacant la necessitat que la ciutat sencera estigui darrere d'aquesta infraestructura. 

Sanromà ha aprofitat l'ocasió per parlar de la recent adquisició de l'espai històric de la Llotja de Reus, situat a l'emblemàtica plaça Prim. El passat 29 de desembre es va fer la signatura de la compra de les escriptures de l'espai. Des de la Cambra s'ha posat èmfasi en transformar aquest espai i obrir-lo a la ciutadania. Per tant, en aquesta línia hi ha diverses idees sobre quin serà el futur per la Llotja, s'està treballant en l'elaboració d'un projecte més enllà de l'activitat que és pròpia de la Llotja, la del Mercat dels Dilluns.

Entre d'altres, una de les possibilitats que es presenten és la transformació de l'espai en una espècie de museu del Vermut de Reus. Un espai que girarà al voltant dels processos de producció d'una de les begudes més característiques de Reus. Tot i que el projecte encara està en fase de redacció, el president de la Cambra ha explicat el desig que aquest espai estigués funcionant l'any 2018.

Les línies estratègiques aquest 2017
Durant la trobada el president també ha apuntat diverses qüestions d'interès vinculades a l'activitat de la Cambra. En aquesta línia, la Cambra de Reus continuarà reclamant al Govern Central la reactivació del projecte de construcció de l'Estació Intermodal Central del Camp. Durant els pròxims mesos, la Cambra vol fer entrega de les signatures del manifest per la reactivació de l'estació a la vicepresidenta del Govern Central, Soraya Sáez de Santamaría.

I per cloure la trobada, Sanromà ha explicat la voluntat de la Cambra d'afegir-se a la Capitalitat de la Cultura Catalana que Reus ostenta enguany. En aquest sentit s'està treballant per organitzar un acte de ciutat que remarcarà la importància de l'economia i la cultura del territori a la capital de Catalunya.

 

 

 

 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Ennuvolat, 20 °C
Current Conditions
Dia: 6:26 m   |   Nit: 9:20 t
72%     11.3 km/h     33.728 bar
Predicció
DIL Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIC Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIS Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIU Mín.: 18 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIM Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIC Mín.: 19 °C Màx.: 28 °C
publicitat