Eduard Pellicer: "Fem el CiM"

Opinió
Tipografia

 

La setmana passada vam formalitzar la signatura del conveni Carretera i Manta entre Salou, Vila-seca i Cambrils, i ja van 18 anys d’aquest programa de Joventut que és un referent al nostre territori.

Encara recordo quan jo era un dels joves cambrilencs que esperava que sortís el programa i passava cada tarda pel PIJ per veure si ja havia sortit. Les places eren limitades i això feia que o eres un dels primers a apuntar-te o et quedaves fora de l’esquiada o de qualsevol activitat. Recordo fer el curs de monitors durant  varis mesos, alternant les formacions entre Salou i Cambrils juntament amb altres joves dels municipis veïns, els quals he pogut coincidir en festes i concerts pel territori o retrobar-nos pel facebook .

Ara m’ha tocat presentar el Carretera i Manta des de la vessant política i cal dir-vos que me’n sento molt orgullós de l’equip tècnic que gestiona aquest programa. Junts hem pogut programar les típiques i esperades esquiades, formacions de tot tipus, en l’àmbit de les noves tecnologies, en la salut, en l’esport, en el lleure, en idiomes i sense deixar de banda les sortides tant per fer el boig a l’skate-park  com per anar a fer el friki al Saló del Manga.

Una sèrie d’activitats per als joves i des dels joves, i dic amb els joves perquè han estat programades escoltant les necessitats reals dels joves. A Joventut hi tenim registrat que perquè les activitats funcionin les hem de posar a debat i replantejar-les plegats i planificar el programa que oferim cada any.

A Joventut Cambrils treballem amb l’apoderament del jove, que se senti important i útil. Treballem perquè els joves es facin seus els espais, que puguin comptar amb l’equip de joventut, prioritzem la proximitat. Volem que se sentin protagonistes del que fan i que són capaços d’aconseguir tot allò que es proposin sempre hi quan s’hi aboquin amb passió.

Apa doncs, a gaudir del Carretera i Manta!

 

Eduard Pellicer 
Regidor de Joventut, Transparència i Noves Tecnologies
Ajuntament de Cambrils

 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Solejat, 16 °C
Current Conditions
Dia: 6:29 m   |   Nit: 9:16 t
69%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 28 °C
DIJ Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIV Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIS Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIU Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 18 °C Màx.: 23 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 23 °C
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 23 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 24 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
publicitat