Eduard Pellicer: "Fem el CiM"

Opinió
Tipografia

 

La setmana passada vam formalitzar la signatura del conveni Carretera i Manta entre Salou, Vila-seca i Cambrils, i ja van 18 anys d’aquest programa de Joventut que és un referent al nostre territori.

Encara recordo quan jo era un dels joves cambrilencs que esperava que sortís el programa i passava cada tarda pel PIJ per veure si ja havia sortit. Les places eren limitades i això feia que o eres un dels primers a apuntar-te o et quedaves fora de l’esquiada o de qualsevol activitat. Recordo fer el curs de monitors durant  varis mesos, alternant les formacions entre Salou i Cambrils juntament amb altres joves dels municipis veïns, els quals he pogut coincidir en festes i concerts pel territori o retrobar-nos pel facebook .

Ara m’ha tocat presentar el Carretera i Manta des de la vessant política i cal dir-vos que me’n sento molt orgullós de l’equip tècnic que gestiona aquest programa. Junts hem pogut programar les típiques i esperades esquiades, formacions de tot tipus, en l’àmbit de les noves tecnologies, en la salut, en l’esport, en el lleure, en idiomes i sense deixar de banda les sortides tant per fer el boig a l’skate-park  com per anar a fer el friki al Saló del Manga.

Una sèrie d’activitats per als joves i des dels joves, i dic amb els joves perquè han estat programades escoltant les necessitats reals dels joves. A Joventut hi tenim registrat que perquè les activitats funcionin les hem de posar a debat i replantejar-les plegats i planificar el programa que oferim cada any.

A Joventut Cambrils treballem amb l’apoderament del jove, que se senti important i útil. Treballem perquè els joves es facin seus els espais, que puguin comptar amb l’equip de joventut, prioritzem la proximitat. Volem que se sentin protagonistes del que fan i que són capaços d’aconseguir tot allò que es proposin sempre hi quan s’hi aboquin amb passió.

Apa doncs, a gaudir del Carretera i Manta!

 

Eduard Pellicer 
Regidor de Joventut, Transparència i Noves Tecnologies
Ajuntament de Cambrils

 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Ennuvolat, 11 °C
Current Conditions
Dia: 7:1 m   |   Nit: 8:47 t
86%     11.3 km/h     33.525 bar
Predicció
DIM Mín.: 11 °C Màx.: 18 °C
DIC Mín.: 11 °C Màx.: 17 °C
DIJ Mín.: 6 °C Màx.: 12 °C
DIV Mín.: 5 °C Màx.: 15 °C
DIS Mín.: 8 °C Màx.: 15 °C
DIU Mín.: 11 °C Màx.: 17 °C
DIL Mín.: 11 °C Màx.: 18 °C
DIM Mín.: 11 °C Màx.: 18 °C
DIC Mín.: 12 °C Màx.: 20 °C
DIJ Mín.: 14 °C Màx.: 22 °C
publicitat