Ester Alberich, presidenta d'ERC-Reus: "Volem ser referents al Camp"

Opinió
Tipografia

És moment de continuar treballant, proposar, agafar compromís i construir un millor futur per Reus. Els resultats de les eleccions municipals del passat maig plantejaven la possibilitat d’una ciutat de Reus nacionalista, independentista, catalanista amb les forces de CiU, ERC i la CUP. Després del resultat a escala nacional del 27S, ara és el moment que comencem a enfilar-ho al territori. No podem estar-ne al marge. Cal que embastem un projecte de ciutat, amb una estratègia i amb un clima de diàleg constant. Ens veiem capaços de fer-ho des de la coalició que lidera Esquerra Republicana de Catalunya.

Tenim una manera de fer clara, directa i sobretot, mitjançant el diàleg constant. Un valor que prioritzem a ERC és la transparència i la presa de decisions compartides, amb una base convençuda. És essencial disposar d’un espai que faciliti la reflexió, per a la conversa. Tenim una visió i estratègia global, transversal de ciutat.

Són temps d'assumir responsabilitats per ERC-Reus. Hem iniciat les negociacions amb el govern municipal actual per aconseguir un millor futur, lliure de corrupció, tenint en compte les persones i les polítiques d’esquerres. Aquest procés en construcció ha de ser amb unes bases consolidades i plantejant un projecte polític. Tenim un relat de ciutat, amb objectiu clars. Volem una bona planificació compartida amb la ciutadania.

És un moment clau pel Camp de Tarragona i Reus hem de ser la capital capdavantera al territori. En la construcció nacional, en què Esquerra ha estat i està sent gran protagonista, els ajuntaments també hem d’estar a l’altura. Reus està cridada a ser la capital del Procés al Camp i hem d'empènyer l'Ajuntament perquè així sigui.

 

Ester Alberich
Presidenta d’ERC-Reus

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Solejat, 16 °C
Current Conditions
Dia: 6:29 m   |   Nit: 9:16 t
69%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 28 °C
DIJ Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIV Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIS Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIU Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 18 °C Màx.: 23 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 23 °C
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 23 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 24 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
publicitat