Mercè Dalmau: "Obsessió per la setena"

Opinió
Tipografia

 

El cap de setmana ens ha deixat una edició més de la Fira del Vi de Cambrils. Ja en portem 6, fet que ens situa entre les primeres fires de referència just després de la verema. Els resultats, tan en tastos servits, degustacions com en número de visitants, reforcen el projecte que des del Patronat de Turisme es va iniciar fa uns anys. Parlar de l'important impacte econòmic, de lideratge gastronòmic a la Costa Daurada o de posicionament turístic familiar en ple mes d'octubre no sumaria res al que ja sabem i que portem anys incentivant i assolint entre administració pública i professionals de diferents sectors privats.

Vull parlar-vos d'emocions i sensacions. Mentre parlava amb alguns dels cellers vaig retrobar la il·lusió de la fira, l'objectiu per la que va ser creada. Vaig sentir el compartir el resultat assolit treballant la terra i la vinya, les converses en petits cercles compartint grans secrets i objectius de cara a la nova collita d'enguany amb una copa a les mans o un pitet sota el coll i el nom de Cambrils aprop del cor. Cellers que porten anys venint i que han tornat una edició més amb l'energia renovada i amb ganes de compartir, sumar i explicar processos que sovint sol coneixen gent del propi celler. Però no va ser un únic expositor, va ser una sensació generalitzada que vaig copsar durant els tres dies que hi vaig anar.

L’excel·lent àrea de gastronomia també ajuda a maridar amb els vins fet que s'aconsegueixin sensacions màgiques amb amics i família. Davant d'aquests resultats assolits i sense oblidar que sempre queda molt a millorar, no estalviarem cap esforç perquè la setena edició sigui una nova cita al calendari del 2016. Reforçant la marca Cambrils i sempre a prop del motor de la Costa Daurada. Obsessió per la setena, comencem?

Mercè Dalmau 
Regidora de Turisme de Cambrils

 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Solejat, 16 °C
Current Conditions
Dia: 6:29 m   |   Nit: 9:16 t
69%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 28 °C
DIJ Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIV Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIS Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIU Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 18 °C Màx.: 23 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 23 °C
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 23 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 24 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
publicitat