Mercè Dalmau: "Dia Mundial del Turisme"

Opinió
Tipografia

 

El calendari està replè de dates mundials que ens recorden moments rellevants de la història o que posen en valor las tasca que fa un determinat col·lectiu, professionals d'un sector. Crec recordar que pràcticament ja no hi ha cap data on no es posi en valor algun d'aquests moments, activitats o professions. Bon senyal. 

Permeteu-me que, com a regidora de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils, faci especial èmfasi en el proper 1 d'octubre, data en la que se celebra el Dia Mundial del Turisme. Segurament, molts de nosaltres al sentir aquest mot pensem en l'estiu, els dies de vacances, en temps d'oci i també amb l'excusa perfecta per conèixer una determinada ciutat o un nou país. I és així, tot i que avui m'agradaria donar-li una volta de portes en dins i centrar-me en els professionals que fan que aquest sector, amb majúscules, ens posicioni com un referent al nostre país.

Res de nou quan s'afirma que parlar del motor econòmic de la Costa Daurada és parlar també de turisme i de la projecció que donem del nostre territori al món. Però més enllà de xifres numèriques que donen grans titulars a la premsa, d'activitats co-impulsades per les administracions i relacionades amb la gastronomia, el vi o l'aposta per la cultura, són els professionals del món del càmping, dels hotels, els petits empresaris i sobretot els emprenedors el que fan que aquest engranatge ens posicioni al mapa. 

Queden molts reptes per assumir, hotels per inaugurar i noves apostes culturals per acabar de perfilar. Personalment crec que amb el 2016 a tocar, any de la gastronomia i l'enoturisme, cal fer un nou pas endavant i refermar el nostre lideratge i qualitat de servei. Cal seguir treballant per posicionar Cambrils, la Costa Daurada i el conjunt del país en mercats encara per descobrir. El turisme del nostre país, en MAJÚSCULES! 

Mercè Dalmau
Regidora de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils

 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Solejat, 16 °C
Current Conditions
Dia: 6:29 m   |   Nit: 9:16 t
69%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 28 °C
DIJ Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIV Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIS Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIU Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 18 °C Màx.: 23 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 23 °C
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 23 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 24 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
publicitat