Jordi Cervera, candidat a l’alcaldia de Reus per Ara Reus

Entrevistes
Tipografia

Per què Jordi Cervera decideix presentar-se com alcalde de Reus?

Perquè vull continuar treballant per la meva ciutat i sento que puc aportar coses molt positives.  Hem demostrat als ciutadans de Reus que des de la ciutat es pot fer molt bona feina, i que el fet de no dependre de Barcelona i Madrid permet treballar de forma focalitzada en el benefici de la ciutat.

Com es presenta la campanya electoral?

Amb molt d‘optimisme i il·lusió, ja que el feedback que rebo dels ciutadans de Reus és molt positiu. Els reusencs estan valorant la feina feta per Ara Reus d’una manera molt positiva. Hem demostrat en reiterades ocasions que som un autèntic partit municipalista i això els ciutadans ho aprecien.

Com descriuria la situació actual de la ciutat?

En aquests moments la ciutat ha començat un camí que si no hagués sigut per Ara Reus no hagués estat possible. Gràcies a Ara Reus tenim una situació de credibilitat financera en les dues votacions que es van fer votar ciutat. No vam pensar en rèdit polític, sinó en el que era el millor per Reus.

Quins seran els eixos principals sobre els quals s’articula el seu programa electoral?

El repte per nosaltres és fer funcionar tot el que ja té la ciutat, i sobretot, confiar en el més valuós de Reus,  la societat civil, que ha estat oblidada durant els últims quatre anys. A més a més, considerem imprescindible el compliment de les promeses electorals, que són un compromís amb el ciutadà. Ens sembla inacceptable que hagi candidats que no han complit amb les promeses de l’anterior programa electoral, i pensem, a l’igual que els ciutadans, que no s’haurien de poder presentar.

Podria avançar altres actuacions concretes que han pensat per la ciutat?

La prioritat d’Ara Reus és reduir l’atur i pensar en les persones. Volem que la ciutat de Reus torni a ser la ciutat capdavantera en cultura, comerç,  indústria, esport, etc. que ha sigut històricament.  Durant aquests quatre anys podem comparar el govern de Reus amb un equip de rugbi: patada endavant, i ja ho arreglarà el que vingui. Ara Reus està preparat per governar la ciutat pensant en el benefici de les accions a llarg termini i no en clau partidista.

L’aparició de noves formacions polítiques fragmentarà més el pastís electoral. Com veuen aquesta situació?

És una incògnita, i el que és ben cert és que l’únic partit municipalista autèntic a la nostra ciutat és Ara Reus. Les altres formacions, grans i petites, deuen obediència a ens polítics superiors, i això vol dir que tenen interessos polítics que no s’adscriuen només a Reus.

Creuen que es pot arribar a una situació d’ingovernabilitat?

Tots els partits polítics han de demostrar en un moment determinat que la ciutat està per damunt dels interessos polítics de cada partit. Ara Reus ho ha demostrat una i altra vegada durant els darrers quatre anys. El govern l’ha de decidir Reus, no ha de ser Barcelona ni Madrid. 

Amb qui estaria disposada a pactar Ara Reus?

Ara Reus pactarà amb la ciutat, ho ha demostrat i ho continuarà fent. Ara Reus farà molt bon resultat però sempre pensant en Reus.

Creu que els votants veuen les eleccions en clau municipal o, que pel contrari, votaran en clau nacional? Quina repercussió tindrà?

La ciutat farà un vot municipalista. Els ciutadans han quedat molt decebuts dels partits grans, ja que han mirat més pel seu benefici que per la ciutat. S’ha demostrat en moltes votacions durant aquests anys al ple, es fa el que diu Barcelona o Madrid, i a passar per l’aro. A canvi, el vot d’Ara Reus, és lliure i es pot posicionar lliurement.

Quina és la ciutat que projecta Ara Reus?

La ciutat ja està projectada, però Reus ja no té aquella posició de segona ciutat de Catalunya tenia, i per això Ara Reus treballarà perquè torni a ser un referent a tot el país. En aquests moments no pesem res, ni a Barcelona ni a Madrid. 

Què aportarà Jordi Cervera i Ara Reus a Reus?

Portarà confiança a tothom que vulgui invertir, treballar i tenir qualitat de vida a la nostra ciutat. Invertirà en aquest objectiu tot l’esforç i sacrifici que faci falta. El que més destaca d’Ara Reus és que som un partit de sentit comú, transparència i responsabilitat. Això ho hem demostrat en dos moments decisius per la ciutat, i sense res a canvi, la nostra única recompensa és saber que fem el millor per a Reus.

Finalment, per què els ciutadans han de votar la seva formació i no una altra?

Perquè hem demostrat que estem preparats per governar, i perquè ara Reus ha treballat, i  ho continuarà fent, en benefici del ciutadà. Els ciutadans saben que si hi hagués una votació important dos dies abans de les eleccions, Ara Reus continuaria pensant en la ciutat abans que en els vots, perquè som un partit amb integritat i amb un objectiu molt clar: fer ciutat.

 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Ennuvolat, 20 °C
Current Conditions
Dia: 6:26 m   |   Nit: 9:20 t
72%     11.3 km/h     33.728 bar
Predicció
DIL Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIC Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIS Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIU Mín.: 18 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIM Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIC Mín.: 19 °C Màx.: 28 °C
publicitat