Xavier Llastarri: "Ara tenim més rodatge i tirarem endavant amb actitud, il·lusió i una major embranzida"

Entrevistes
Tipografia

 

Xavier Llastarri és el president del Club Reus Deportiu, del qual se sent plenament satisfet i orgullós. Reconeix que l’eliminatòria contra el Racing Club Ferrol va ser un cop dur, però que ara mateix el club ja ha superat. L’objectiu per aquesta nova temporada és, sense dubte, assolir l’ascens a Segona Divisió. “Ara tenim més rodatge de manera que tirarem endavant amb actitud, il·lusió i una major embranzida”.

Ja us heu recuperat del ‘play-off’ contra el Racing Club Ferrol?
Ja han passat uns quants dies d’això. La veritat és que el fet de poder jugar el ‘play off’ va ser una gran alegria. Després no vam estar de sort, no vam poder marcar gol i ens van eliminar. Evidentment, hem passat uns dies pitjor, però ara ja estem recuperats i preparant la temporada vinent, que tornarem a donar guerra. Ara toca tirar endavant. 

Què creu que va fallar en aquest ascens?
Hem de pensar que això és futbol. A més a més, en un ‘play off’ influeixen moltes coses. L’estat físic de l’equip, l’arbitratge, la sort... Evidentment ens va faltar un gol.

Malgrat tot, quina és la valoració que fa de la temporada passada?
Hem de tenir en compte que en la temporada passada teníem una plantilla nova, entre altres factors.  Si el primer any que intentem aconseguir l’ascens teníem un equip de garanties, i  hem aconseguit aquest resultat, la valoració és totalment positiva.  No és de 10, ja que l’objectiu final era l’ascens, però si un d’un 8 sobre 10. 

Heu rebut el suport de l’afició?
He de dir que estic molt content d’aquesta última temporada. En aquest sentit la gent de Reus és bastant freda. Però en aquest any, i sobretot en els últims partits, hem ratllat els 4.000 aficionats a l’estadi. L’afició ha estat, en tot moment, amb l’equip. Ha respòs molt bé i com a president els vull felicitar i animar per la temporada vinent, que això segueix. 

Quins són els objectius del club per aquesta temporada?
En aquesta temporada els objectius són els mateixos. Fer un equip de garanties per poder estar a dalt, i, per descomptat, esperem que no ens eliminin i, finalment, puguem pujar de categoria. És un objectiu ambiciós.

S’està reforçant la plantilla del Club?
Ara mateix estem una mica quiets. S’estan movent coses, però no s’està tancant res. Fa poc vam fer el sopar de final de temporada tots els equips del club. Però a partir d’ara ja posarem fil a l’agulla per començar a tancar coses. 

Es té en compte la pedrera del club?
I tant que sí. La pedrera que tenim és la font que fa viure el Club Reus Deportiu. És una pedrera amb la què s’està treballant molt bé. Amb els últims vuit mesos equips de primera divisió ens han agafat  fins a deu jugadors. Com a club confiem en la cantera, la tenim en compte, i en tenim cura.

Com preveu aquesta nova temporada?
Amb més força que abans potser no. La temporada passada ja la vam agafar amb molta força. Això si, amb la mateixa força i il·lusió i amb més experiència. Ara tenim més rodatge, de manera que tirarem endavant amb actitud, il·lusió, i amb una major embranzida.

Quin és l’actual estat dels comptes econòmics del Club? 
Encara estem tancant l’exercici, no podem donar dades. 

L’entrada de Joan Olivé ha estat important per al club?
Important no, importantíssima. Sense la seva entrada com a Conseller Delegat i màxim accionista no haguéssim pogut arribar mai a fer un equip de garanties com van fer i com tornarem a fer. La seva entrada és primordial per a l’equip i la ciutat de Reus. 

Com a president del club, com valores la feina que està fent el club?
S’ha produït un canvi molt gran. S’han professionalitzat totes les àrees; les de màrqueting, comunicació, administració, l’esportiva... S’està fent una feina molt gran i tothom està responent  molt bé. Com a president estic molt content i orgullós.  

Què significa pel Club Reus Deportiu per a la ciutat?
Sense dubte és un símbol de marca. El nom de Reus el portem arreu on anem. Som uns grans ambaixadors de la nostra ciutat i la gent ha d’estar orgullosa de tenir aquest club. 

Com definiries el Club Reus Deportiu?
El definiria com un equip sa en tots els aspectes; des de l’econòmic fins a l’esportiu . Està integrat per gent molt treballadora, que representa una ciutat de mes de 100 mil habitants. A banda de tenir un equip que, ara mateix, treballa amb una professionalitat que busca l’ascens i acabar de professionalitzar el club. Com he comentat abans, ara mateix el nostre objectiu és aconseguir aquesta fita. En aquest sentit, som conscients que això és una responsabilitat per a tothom, però millor tenir-ho clar. Hem de gaudir del ‘play off’ i aconseguir pujar a segona A. 

 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Ennuvolat, 20 °C
Current Conditions
Dia: 6:26 m   |   Nit: 9:20 t
72%     11.3 km/h     33.728 bar
Predicció
DIL Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIC Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIS Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIU Mín.: 18 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIM Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
DIC Mín.: 19 °C Màx.: 28 °C
publicitat