Les Jornades de la Galera de Cambrils es promocionen per primera vegada en un vídeo

Gastronomia
Tipografia

Les primeres jornades gastronòmiques del municipi d'enguany s'estrenen a les xarxes socials per promocionar un dels productes locals més importants

Aquest matí s'ha presentat les 13es jornades de la Galera a l'Ajuntament de Cambrils. Per primer cop, no només es repeteixen gran part de les activitats programades l'any passat -que estan adreçades a tots els públics- sinó que una de les cites gastronòmiques més importants del municipi s'anima a promocionar-se a les xarxes socials. Amb un vídeo penjat a la plataforma de Facebook, que des d'ahir ja té més de 4.000 visualitzacions, s'engega per primer cop una campanya a diverses xarxes socials i plataformes on-line.

Un total de 33 establiments prepararan menús exclusius que preguin com a protagonista la galera cambrilenca. Els preus de cada menú poden variar, hi ha des dels 20 euros per persona fins als 40 euros. Les jornades s'enceten des d'avui fins al 26 de febrer.

Entre les activitats més destacades es troba la Galerada popular que es realitzarà el pròxim 19 de febrer, al Mollet del Rec del Port de Cambrils. En aquesta activitat es farà una degustació de fideus amb galeres segons la recepta tradicional d'abordo de la Cofraria de Pescadors de Cambrils. Els tiquets es podran adquirir entre les 11h i les 14h.

Finalment, un dels ingredients més importants d'aquestes Jornades és el concurs "De la Mar als Fogons", que organitza l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils. Aquest any, un total de quinze joves cuiners han presentat propostes que exploren els possibles horitzons amb l'ingredient estrella: la galera. Només vuit plats competiran pel reconeixement amb la cuina en viu de les seves receptes el proper 24 de febrer.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Solejat, 16 °C
Current Conditions
Dia: 6:29 m   |   Nit: 9:16 t
69%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 28 °C
DIJ Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIV Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIS Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIU Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 18 °C Màx.: 23 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 23 °C
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 23 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 24 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
publicitat