El passeig marítim de Cambrils sepultat per la sorra de la platja

Urbanisme
Tipografia

Durant el cap de setmana l’avinguda Diputació va romandre tancada per les fortes inundacions

Ens han fet arribar al diari La Ciutat, una fotografia dels danys ocasionats pel mal temporal marítim a Cambrils. Concretament  a l’alçada del passeig marítim de Reus Mediterrani. En la imatge es pot veure com el mal temporal ha emportat la sorra endins, deixant tot el passeig inundat per aquesta. 

Els danys però no són de trencadissa: l’aigua va sobrepassar la platja amb tanta intensitat que va provocar la quantitat d’algues i sorra de platja adherides al passeig marítim. 

Des de l’Ajuntament de Cambrils ja s’ha posat en marxa les tasques de netejament;  Ingesol està actuant amb la neteja manual. És a dir, estan retirant tots aquells elements no orgànics –plàstics de tot tipus i altres que no serien propis del mar-; i Secomsa també està col·laborant plenament amb aquestes tasques. 

Encara queden zones per netejar, però ja s’ha començat amb la zona de Llevant i avui, dijous 26 de gener, s'inicien els treballs a la zona de Ponent.

Amb tot, Cambrils no ha registrat més desperfectes urbanístics, tret del tall de tràfic a l’avinguda Diputació durant el cap de setmana per inundació.

Cost total dels danys en previsió

El balanç del cost final dels danys encara està en previsió. Per tant, encara no està estipulat si el cost de les despeses anirà a càrrec de l’Ajuntament, o bé per part de l’Estat tal com ja han demanat altres municipis del litoral català.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Solejat, 16 °C
Current Conditions
Dia: 6:29 m   |   Nit: 9:16 t
69%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 28 °C
DIJ Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIV Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIS Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIU Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 18 °C Màx.: 23 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 23 °C
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 23 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 24 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
publicitat