En marxa les obres de la residència per a la gent gran de Vandellòs

Infraestructures
Tipografia

Finalitzaran abans de l’estiu i van ser adjudicades a l’empresa Cobra Instalaciones y Servicios SA per un import de 200.000 euros

 

Aquest mes de febrer han començat les obres de reforma del centre assistencial polivalent de Vandellòs. Aquests treballs faran possible que aquest edifici, situat a la carretera de Móra, pugui acollir una residència per a la gent gran.

Amb aquesta finalitat, el centre de dia i els serveis annexos destinats a la gent gran que fins ara estaven ubicats a la planta baixa de l’edifici (els vestidors, la cuina i altres espais comuns) es traslladaran a la primera planta, on hi haurà també la residència. També es reformaran les habitacions perquè totes puguin encabir dormitoris dobles. D’altra banda, el consultori mèdic, que fins al moment ocupava la primera planta, es reubicarà a la planta baixa (actualment, i mentre durin les obres, es troba a l’immoble de la Clínica rural, que també s’ha hagut d’adequar per aquest ús).

D’aquesta manera, tots els serveis destinats a la gent gran es concentraran en la primera planta de l’edifici del centre assistencial polivalent, ha explicat la regidora de Serveis Socials, Cristina Borràs. La mateixa regidora ha assenyalat que finalment la residència tindrà un total de 16 places, quatre més de les que hi havia previstes, perquè en la darrera reunió que va mantenir amb els tècnics del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, aquests van considerar que hi ha prou espai per ampliar-ne la capacitat.

Una altra de les característiques de la residència per a la gent gran de Vandellòs és que serà un centre acreditat per la Generalitat de Catalunya per atendre a persones beneficiàries de les prestacions econòmiques vinculades de la Llei de Dependència.

Les obres de reforma del centre assistencial polivalent, que finalitzaran abans de l’estiu, van ser adjudicades a l’empresa Cobra Instalaciones y Servicios SA, per un import de 200.000 euros. És un projecte de cofinançament sobre activitats de desenvolupament local, per als municipis de la zona d’influència de les instal·lacions nuclears Vandellòs I i Vandellòs II. L’Ajuntament va presentar-lo a aquesta línia d’ajuts convocada pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme i rebrà una subvenció de 111.900 euros.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Solejat, 16 °C
Current Conditions
Dia: 6:29 m   |   Nit: 9:16 t
69%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 28 °C
DIJ Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIV Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIS Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIU Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 18 °C Màx.: 23 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 23 °C
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 23 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 24 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
publicitat