Una nova ruta guiada pels Espais de Patrimoni i Memòria a la Selva del Camp

Turisme
Tipografia

La inauguració tindrà lloc aquest diumenge 12 de febrer a les 13h del migdia des de la Plaça de les Pletes

 

La Selva del Camp realça la seva riquesa arquitectònica i històrica amb la inauguració de les rutes guiades de l'EPIM, els Espais de Patrimoni i Memòria. La inauguració tindrà lloc aquest diumenge 12 de febrer, a les 13 h des de la plaça de les Pletes de la Selva del Camp. Es tracta d'una iniciativa que impulsa la regidoria de turisme amb l'objectiu que el turisme faci parada a la Selva del Camp i pugui meravellar-se dels racons més emblemàtics de la localitat.

La ruta que recorre els carrers del nucli antic del municipi va acompanyada d'una audioguia, accessible des de qualsevol smartphone o tauleta. Els punts d'interès històric i patrimonial comptaran, a més de l'audiodescripció, amb un panell informatiu. D'aquesta manera es descobrirà el simbolisme i secrets que guarden el 24 punts d'interès que conformen l'itinerari.

Els primers monuments que s'inclouen en aquesta visita guiada es troben tant dins com fora del recinte emmurallat, com són el Castell, la Casa de la Vila Vella o Ca Carnicer. Els visitants podran fer una visita completa a la vila selvatana, amb alguns llocs d'interès més allunyats com l'Ermita de Sant Pere del Puig, des de la qual es pot apreciar la Selva i el Camp de Tarragona amb una magnífica vista d'ocell, i l'Ermita de Paretdelgada, que gaudeix d'un interior de gran valor pictòric.

L'itinerari d'Espais de Patrimoni i Memòria permetrà que els més curiosos s'endinsin a la Selva del Camp a través d'un viatge en el temps i la història. L’objectiu és repassar el valor patrimonial de la localitat a través dels monuments històrics, la important tradició associativa i el pes de la sociabilitat agrària així com l’àmbit recreatiu i cultural, articulats a través de l’Ateneu i la Defensa Agrària. 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Parcialment ennuvolat (nit), 10 °C
Current Conditions
Dia: 6:58 m   |   Nit: 8:49 t
83%     6.4 km/h     33.627 bar
Predicció
DIJ Mín.: 6 °C Màx.: 11 °C
DIV Mín.: 5 °C Màx.: 16 °C
DIS Mín.: 7 °C Màx.: 15 °C
DIU Mín.: 11 °C Màx.: 16 °C
DIL Mín.: 9 °C Màx.: 18 °C
DIM Mín.: 9 °C Màx.: 20 °C
DIC Mín.: 10 °C Màx.: 19 °C
DIJ Mín.: 11 °C Màx.: 20 °C
DIV Mín.: 12 °C Màx.: 21 °C
DIS Mín.: 12 °C Màx.: 25 °C
publicitat