L’Ajuntament de Mont-roig pretèn millorar la comunitat educativa

Cultura
Tipografia

Taslladarà les demandes de la comunitat educativa del municipi al Departament d’Ensenyament de la Generalitat

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, i el regidor d’Educació, Enrique López, es reuniran dijous vinent a Barcelona amb el director General de Centres Públics, Lluís Baulenas, a qui se li exposaran les principals preocupacions de la comunitat educativa del municipi. Precisament, per preparar aquesta trobada sol·licitada pel propi Ajuntament, l’Alcalde i el regidor d’Educació han visitat aquest dimarts tots els centres d’ensenyament del municipi per compartir amb cadascun dels equips directius les necessitats i inquietuds de la comunitat educativa. En concret van visitar l’Escola Mare de Déu de la Roca, l’Escola Joan Miró, l’Escola Marcel·lí Esquius i Institut Antoni Ballester.

Dels principals temes que s’exposaran en la trobada de la setmana vinent amb el responsable dels Centres Públics del govern català, es destaquen tres. D’una banda, el trasllat dels mòduls de la secció a Miami Platja de l’Institut Antoni Ballester a un indret definitiu situat al carrer de Saragossa, cantonada amb el carrer de l’Aleixar.

L’objectiu és dignificar les aules, que actualment es troben en barracots, amb un institut que s’allunyi de la permanent situació de provisionalitat i que pugui donar resposta a la projecció demogràfica de Miami Platja que té gairebé 8.000 habitants censats. El cost de traslladar aquests mòduls ascendeix al voltant de 600.000 euros, quantitat que l’Ajuntament de Mont-roig del Camp espera que ho assumeixi el departament d’Ensenyament de la Generalitat.

En aquesta reunió, també es traslladaran les demandes de les famílies de l’Escola Mare de Déu de la Roca, per tal de millorar les instal·lacions de l’edifici, atès que es tracta d’un equipament que compta amb gairebé 40 anys d’història i presenta algunes mancances i deficiències. Per últim, la tercera petició que s’exposarà és la del conjunt de pares i mares dels alumnes de les escoles del municipi perquè s’estudiï la possibilitat d’introduir jornada continuada a l’Educació Primària.

La visita d’aquest dimarts,  que es va iniciar als centres educatius de Miami Platja i va continuar a Mont-roig del Camp, va finalitzar al menjador de l’Escola Mare de Déu de la Roca, on l’alcalde Fran Morancho, i el regidor d’Educació, Enrique López, van poder dinar en companyia dels alumnes que gaudeixen d’aquest servei.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Parcialment ennuvolat (nit), 10 °C
Current Conditions
Dia: 6:58 m   |   Nit: 8:49 t
83%     6.4 km/h     33.627 bar
Predicció
DIJ Mín.: 6 °C Màx.: 11 °C
DIV Mín.: 5 °C Màx.: 16 °C
DIS Mín.: 7 °C Màx.: 15 °C
DIU Mín.: 11 °C Màx.: 16 °C
DIL Mín.: 9 °C Màx.: 18 °C
DIM Mín.: 9 °C Màx.: 20 °C
DIC Mín.: 10 °C Màx.: 19 °C
DIJ Mín.: 11 °C Màx.: 20 °C
DIV Mín.: 12 °C Màx.: 21 °C
DIS Mín.: 12 °C Màx.: 25 °C
publicitat