Exposició d'aquarel•les realitzades per Carles Pellerejo a la Sala Àgora de Cambrils

Cultura
Tipografia

La mostra “Paisatges”, que s’inaugurarà avui a les 20 hores, fa especial incidència en els temes marítims 

 

L’artista Carles Pellejero inaugurarà l’exposició d’aquarel•les “Paisatges” avui divendres 10 de febrer (20 hores) a la  Sala Àgora de l’Ajuntament de Cambrils. La mostra, que obre el nou calendari d’exposicions, recull obres realitzades per l’artista els últims quatre anys. L’exposició es podrà visitar de dilluns a dijous de 8:30 a 15 hores i divendres de 8.30 a 14 hores.  

La passió pel dibuix i la fascinació per l’acte pictòric han dut a Pellejero a concentrar la seva voluntat artística i la seva energia creadora en el camp de l’aquarel•la. Concep el seu mètode de treball com un procés de dos fases ben diferenciades: una fase inicial d’observació, reflexió i síntesi mental i, a continuació, una etapa curta i intensa d’execució, de descàrrega sobre el paper de la imatge prefigurada en la ment, de “traducció” de l’observat al llenguatge visual de l’aquarel•la.

Nascut a la costa Mediterrània, Pellejero té una especial predilecció pels temes marítims, els seus paisatges, la vida de la població marinera, les escenes portuàries i l’activitat en els varadors dels ports esportius. 

Biografia
Carles Pellejero és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l’especialitat de pintura. El 1997 va obtenir la Beca d'estudis del paisatge a Segovia. El 2001 va finalitzar el Postgrau imatges creades amb ordinador dirigides als curtmetratges de la Universitat Pompeu Fabra. I el 2009 va realitzar el Curs d'estudi del cos humà a l’escola "La Llotja" de Barcelona. Durant 15 anys de la seva vida es va dedicar a la creació d’ imatges 3D per ordinador en diferents disciplines, com ara Videojocs, sèries de televisió i spots televisius.

Actualment imparteix classes d'aquarel•la, que compagina amb la seva activitat artística al seu propi estudi a Barcelona. Ha realitzat nou exposicions a Badalona, Segovia, Barcelona i Manresa. 

 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Solejat, 16 °C
Current Conditions
Dia: 6:29 m   |   Nit: 9:16 t
69%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 28 °C
DIJ Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIV Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIS Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIU Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 18 °C Màx.: 23 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 23 °C
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 23 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 24 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
publicitat