Ciutadans (Cs) Cambrils denuncia que no s'hagi convocat cap Consell Escolar Municipal

Política
Tipografia

La regidora de Cs, Encarni Bello, insta a l'alcaldessa a "convocar un consell escolar com més aviat millor" i recorda que "l'any passat es va convocar un per trimestre"

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Cambrils ha denunciat que l'alcaldessa "no hagi convocat cap Consell Escolar Municipal des de l'inici del curs actual". Així ho ha expressat la regidora de Cs, Encarni Bello, qui ha recordat que "en els Consells Escolars s'acorden temes d'interès com el calendari escolar, els dies festius de lliure ubicació o les taules de treball". I ha lamentat que "des del 13 de juny de l'any passat, no s'hagi convocat cap Consell".

Encarni Bello ha recordat que "l'òrgan està format per representants de la comunitat educativa, professorat, personal d'administració, representants de l'Associació de Mares i Pares i dels grups polítics amb representació al Consistori". Tanmateix, ha destacat que "una de les seves principals funcions consisteix a connectar a la comunitat educativa amb la societat amb la finalitat de solucionar diferents problemàtiques que van sorgint durant el curs escolar per avançar en l'èxit escolar dels alumnes, la inclusió social o la participació de les famílies".

Per això, ha instat a Mendoza a "convocar-ho al més aviat possible" perquè "és la seva obligació com a presidenta del Consell Escolar".

 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Parcialment ennuvolat (nit), 10 °C
Current Conditions
Dia: 6:58 m   |   Nit: 8:49 t
83%     6.4 km/h     33.627 bar
Predicció
DIJ Mín.: 6 °C Màx.: 11 °C
DIV Mín.: 5 °C Màx.: 16 °C
DIS Mín.: 7 °C Màx.: 15 °C
DIU Mín.: 11 °C Màx.: 16 °C
DIL Mín.: 9 °C Màx.: 18 °C
DIM Mín.: 9 °C Màx.: 20 °C
DIC Mín.: 10 °C Màx.: 19 °C
DIJ Mín.: 11 °C Màx.: 20 °C
DIV Mín.: 12 °C Màx.: 21 °C
DIS Mín.: 12 °C Màx.: 25 °C
publicitat