Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant mantenen els preus i els descomptes per aquest 2017

Esports
Tipografia

 Aquest 2017 es continuarà aplicant un 5% de descompte a les persones empadronades al municipi

 

L’empresa municipal que gestiona els esports a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Llastres Serveis Municipals SLU, ha congelat els preus  dels abonaments i entrades a les instal·lacions esportives municipals per al 2017, i els ha mantingut a nivells assequibles amb l’objectiu de fomentar l’activitat física i la pràctica de l’esport entre els habitants del municipi.

Tal com ha explicat la regidora d’Esports, Cristina Borràs, enguany també es mantindran els avantatges per als empadronats i abonats, amb l’objectiu de “fidelitzar els usuaris”. Així doncs, aquest 2017 es continuarà aplicant un 5% de descompte a les persones empadronades al municipi (amb una antiguitat mínima de 2 anys) en els abonaments; i un 50% de descompte a les persones empadronades al municipi amb situació d’atur que cobrin menys del salari mínim interprofessional en els abonaments de piscina (podran utilitzar la piscina de les 13 a les 16 hores). Per als empadronats, a més, la primera matrícula serà gratuïta.

Les famílies, els joves (fins als 25 anys), els jubilats (a partir dels 60 anys) i els discapacitats també seguiran gaudint d’unes tarifes més reduïdes en les instal·lacions esportives municipals.

Els diversos tipus d’abonaments permeten, a més, disposar de les instal·lacions esportives en funció de les necessitats de l’usuari i de flexibilitat, ja que es pot optar per entrada a piscina lliure o combinar-la amb activitats dirigides, entrada al gimnàs o esports de raqueta. Tots els abonaments anuals es poden adquirir, a més, amb la possibilitat de fraccionament.

 

 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Ennuvolat, 11 °C
Current Conditions
Dia: 7:1 m   |   Nit: 8:47 t
86%     11.3 km/h     33.525 bar
Predicció
DIM Mín.: 11 °C Màx.: 18 °C
DIC Mín.: 11 °C Màx.: 17 °C
DIJ Mín.: 6 °C Màx.: 12 °C
DIV Mín.: 5 °C Màx.: 15 °C
DIS Mín.: 8 °C Màx.: 15 °C
DIU Mín.: 11 °C Màx.: 17 °C
DIL Mín.: 11 °C Màx.: 18 °C
DIM Mín.: 11 °C Màx.: 18 °C
DIC Mín.: 12 °C Màx.: 20 °C
DIJ Mín.: 14 °C Màx.: 22 °C
publicitat