Unes 500 persones s'han inscrit a la Cursa de la Portella a l'Hospitalet de l'Infant

Esports
Tipografia

La Cursa es disputarà el proper diumenge, 20 de març

Un total de 500 persones s’han inscrit a la Cursa de la Portella, una cursa de muntanya que surt del costat del mar, a l’Hospitalet  de l’Infant i puja per la serralada del litoral de les muntanyes del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, que enguany es disputarà el proper diumenge, 20 de març. I a aquest nombre d’inscrits s’hi haurà d’afegir el dels nens i nenes que participaran en les curses infantils.

Aquesta és la primera vegada que s’han esgotat tots els dorsals a un mes vista del final del període d’inscripció (previst el 18 de març) i que la xifra d’inscrits ha estat més elevada -gairebé el doble que l’any passat, segons han destacat els organitzadors de la cursa (el Centre Excursionista Serres del Mestral, amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’Àrea d’Esports i el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs i el patrocini de diverses empreses).

En aquesta edició tornarà a comptar amb dos circuits per córrer, un per caminar i curses infantils. 

Enguany, com a novetat, la cursa llarga, de 23,4km i 1.280 m de desnivell positiu acumulat, formarà part del Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona 2016. Pel que fa a la cursa curta i a la caminada, tindran un recorregut de 12 km i 710 m de desnivell positiu acumulat. 

El punt de sortida i d’arribada de les dues curses i de la caminada serà el Complex Esportiu Àster, a partir de les 9 hores. En aquest punt s’hi disputaran les curses infantils i s’hi oferiran dutxes, piscina coberta, massatges, esmorzar i dinar als participants.

Quant als trofeus, a la cursa llarga, n’hi haurà per als cinc primers classificats absoluts masculins i femenins, per al primer classificat de cada categoria i per als primers classificats absoluts masculí i femení locals; i a la cursa curta, per als tres primers classificats absoluts masculins i femenins i per als primers classificats absoluts masculí i femení locals. La caminada no és competitiva.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Solejat, 16 °C
Current Conditions
Dia: 6:29 m   |   Nit: 9:16 t
69%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 28 °C
DIJ Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIV Mín.: 17 °C Màx.: 26 °C
DIS Mín.: 16 °C Màx.: 25 °C
DIU Mín.: 17 °C Màx.: 24 °C
DIL Mín.: 18 °C Màx.: 23 °C
DIM Mín.: 17 °C Màx.: 23 °C
DIC Mín.: 16 °C Màx.: 23 °C
DIJ Mín.: 16 °C Màx.: 24 °C
DIV Mín.: 16 °C Màx.: 27 °C
publicitat