La Canyon Cambrils Park, torna aquest abril amb 2.000 ciclistes inscrits

Esports
Tipografia

S’incorpora un tercer circuit de 122km, es tracta del Circuit Escaladei, que es converteix en el mitjà sumant-se als de l’anterior edició que es mantenen igual, el curt de 106km i el llarg de 184km

La marxa cicloesportiva Canyon Cambrils Park ha estat presentada aquest dissabte al Centre de Convencions de Cambrils Park Sport Village. El proper 16 d’abril es portarà a terme la prova, amb arribada i sortida al mateix Village. L’acte ha comptat amb la presència de Camí Mendoza alcaldessa de Cambrils, Gemma Solé, representant territorial de l’Esport a Tarragona, representants de diverses organitzacions esportives locals, ciclistes de la zona i l’exciclista professional Miguel Àngel Iglesias. Aquesta tercera edició compta amb un notable augment de participació, amb la ja assolida xifra de 2.000 ciclistes participants, arribats de tots els punts de Catalunya, Espanya i altres països europeus com França, Anglaterra, Holanda, Bèlgica, Irlanda, Alemanya i Estònia. Aquesta cita ja està publicada als calendaris oficials de la FCC.

Jaume Rué Director de Cycling Costa Daurada ha explicat les novetats per aquesta tercera edició. 

S’incorpora un tercer circuit de 122km, es tracta del Circuit Escaladei, que es converteix en el mitjà sumant-se als de l’anterior edició que es mantenen igual, el curt de 106km i el llarg de 184km. També ha comentat la novetat de la Cronoescalada Colldejou, consta d’un tram cronometrat d’11,5km des de Mont-roig fins a Colldejou, on es registrarà el temps parcial dels ciclistes i es donaran premis i trofeus als millors classificats per categories d’edat i sexe. En aquesta tercera edició també hi haurà cabuda pels més petits, amb l’arribada de la Canyon Kids, una pedalada no competitiva per a nens de 3 a 12 anys i que tindrà lloc el dissabte 16 d’abril entre les 10 i les 11h. A l’interior de les instal·lacions del Cambrils Park Sport Village.

Camí Mendoza, Alcaldessa de Cambrils, ha subratllat la importància de l’aposta pel turisme esportiu que s’està fent des de Cambrils. Empreses com Cambrils Park Sport Village i esdeveniments com la Canyon Cambrils Park ajuden a aquest producte i són peces clau pel seu desenvolupament.

Joan Antón, Director d’Allotjament de Cambrils Park ha explicat l’augment de demanda esportiva que estem rebent i que en gran part és gràcies al ciclisme. Aquesta demanda ha ocasionat que Cambrils Park pensi en un nou producte d’hivern, el Cambrils Park Sport VIllage, i ha mostrat la intenció de seguir creixent per a la millora contínua en la satisfacció dels ciclistes que ens visitem.

La prova cicloturista està organitzada per l'empresa Cycling Costa Daurada, juntament amb Cambrils Park Sport Village i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils, el Patronat de Turisme de Cambrils i Tarragona 2017.

 

 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Parcialment ennuvolat (nit), 10 °C
Current Conditions
Dia: 6:58 m   |   Nit: 8:49 t
80%     6.4 km/h     33.593 bar
Predicció
DIJ Mín.: 6 °C Màx.: 11 °C
DIV Mín.: 5 °C Màx.: 16 °C
DIS Mín.: 7 °C Màx.: 15 °C
DIU Mín.: 11 °C Màx.: 16 °C
DIL Mín.: 9 °C Màx.: 18 °C
DIM Mín.: 9 °C Màx.: 20 °C
DIC Mín.: 10 °C Màx.: 19 °C
DIJ Mín.: 11 °C Màx.: 20 °C
DIV Mín.: 12 °C Màx.: 21 °C
DIS Mín.: 12 °C Màx.: 25 °C
publicitat