Congelats els preus dels abonaments i entrades a les instal·lacions esportives municipals

Esports
Tipografia

Aquest 2016 també es mantindran els descomptes per als empadronats i abonats

 

Per continuar fomentant la pràctica esportiva a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’empresa municipal que gestiona els esports, Llastres Serveis Municipals SLU, ha congelat els preus  dels abonaments i entrades a les instal·lacions esportives municipals per al 2016, que són molt assequibles.  

“Tenint en compte també la conjuntura econòmica actual”, segons ha destacat la regidora d’Esports, Cristina Borràs, enguany també es mantindran els avantatges per als empadronats i abonats, amb l’objectiu de “fidelitzar els usuaris”. Així doncs, aquest 2016 es continuarà aplicant un 5% de descompte a les persones empadronades al municipi (amb una antiguitat mínima de 2 anys) en els abonaments; i un 50% de descompte a les persones empadronades al municipi amb situació d’atur que cobrin menys del salari mínim interprofessional en els abonaments de piscina (podran utilitzar la piscina de les 13 a les 16 hores). Per als empadronats, a més, la primera matrícula serà gratuïta.

Les famílies, els joves (fins als 25 anys), els jubilats (a partir dels 60 anys) i els discapacitats també seguiran gaudint d’unes tarifes més reduïdes en les instal·lacions esportives municipals.

Pel que fa a les tarifes dels abonaments de raqueta, que inclouen la possibilitat d’utilitzar les pistes de pàdel, tennis i frontó, la regidora Cristina Borràs ha recordat que l’any passat ja es van reduir (entre un 30 i un 42%, tal com ha precisat), per donar resposta a l’interès creixent de la ciutadania per aquests tipus d’esports.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Parcialment ennuvolat (nit), 10 °C
Current Conditions
Dia: 6:58 m   |   Nit: 8:49 t
80%     6.4 km/h     33.593 bar
Predicció
DIJ Mín.: 6 °C Màx.: 11 °C
DIV Mín.: 5 °C Màx.: 16 °C
DIS Mín.: 7 °C Màx.: 15 °C
DIU Mín.: 11 °C Màx.: 16 °C
DIL Mín.: 9 °C Màx.: 18 °C
DIM Mín.: 9 °C Màx.: 20 °C
DIC Mín.: 10 °C Màx.: 19 °C
DIJ Mín.: 11 °C Màx.: 20 °C
DIV Mín.: 12 °C Màx.: 21 °C
DIS Mín.: 12 °C Màx.: 25 °C
publicitat